Hej.
Hade turen och sprang på Priima He i våras/somras 2008. Har en strävhårig Vorster som jag jagar mycket med under hösten och går en del jaktprov, konditions tränar på olika sätt resten av året. Min hund får gå hårt speciellt under jaktsäsong och innan för att vara i topptrim.
I vanliga fall om jag har bytt foder så kör jag in hunden på det nya för att vara så skonsam mot mage och tarmar. Men i min iver att pröva Priima så gav jag han en portion som om han vart inkörd på det. Tänkte efter sen att nu blir det lös mage, men icke det. Tvärtom hans kropp tog upp fodret bättre än det torrfoder han var "inkörd" på, ut kom det perfekt och minimalt med avföring. Och under jakten har han gått konditionsmässigt superbra, han har hållit sitt hull också och inte blivit som många andra jakthundar under jakten, ett "benrangel".
En annan stor fördel är att jag hur lätt som helst kan vätska upp hunden under jakten, har alltid med mig en klutt Priima som jag slår ut med vatten för att enkelt få i honom vätska. För utan vätska orkar inte hundarna heller, speciellt under varma höstdagar.
Hunden mår "Priima" helt enkelt.
Priima är enkelt, luktar inte, bra konsistens (inge blask). Detta säger en hel del om priima tycker jag.

Tackar och bockar för ett kanon foder
Hälsningar Juha och Gonzo i från norrbottens skogar